Uit de startblokken!

  • door

Op 8 december is de derde bijeenkomst gehouden in het kader van RV HARDER i.o.

Toegegeven: het is niet ideaal om elkaar online ontmoeten. Zeker niet als je elkaar nog niet hebt leren kennen. Desondanks hadden we een prima meeting met elkaar. Leuk is, dat je ineens gezichten ziet bij namen en mailadressen. Dat je íets meer over elkaars achtergrond leert. Geweldig ook dat de mensen aan het woord kwamen die al met werkgroepen bezig zijn, zoals Jeroen, Kathelijne en René. Ideeën en ervaringen zijn gedeeld, iedereen kon z’n vragen en suggesties kwijt. De energie was duidelijk merkbaar!

Glashelder is dat drie werkgroepen uit de startblokken zijn, namelijk: locatie, communicatie en vloot. En dat we voor fondsenwerving, ICT en grafisch ontwerp nog bemanning zoeken. Ben jij thuis op een van deze gebieden? Of weet je iemand die wil helpen? Voor een ict-er hebben we een paar kleine maar dringende karweitjes. En fondsen, ja, daar begint natuurlijk alles mee. 

Samen trekken we de boel vlot!

Wil je meedoen? Mail naar belia@rvharder.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *