Ga naar de inhoud

Coastal Roeivereniging HARDER

Coastal Roeivereniging HARDER richt zich, de naam zegt het al, op coastal roeien. Het water bij Harderwijk leent zich daar uitstekend voor: Wolderwijd en Veluwemeer zijn groot en breed, met vaak een behoorlijke golfslag. Precies waar coastal boten op gebouwd zijn! Lees hier meer over coastal roeien.

De vereniging is opgericht op 19 juni 2021 onder toeziend oog van de leden, die in leeftijd variëren van jong volwassen tot en met 80 jaar oud, met en zonder roei-ervaring. Een enthousiaste en gezellige club. Met de gemeente zijn we in gesprek over een locatie en accommodatie; de gemeente start daarvoor een pilot.

Inmiddels zijn we op kleine schaal begonnen met instructie aan volwassenen (19 jaar en ouder). Hoe makkelijk dat uitgebouwd kan worden, is vooral afhankelijk van de beschikbaarheid een eigen locatie.

Voor nieuwe leden die graag met de basiscursus roeien zouden starten maar daar niet direct kunnen instromen, bestaat de mogelijkheid om tijdelijk tegen gereduceerd tarief inloop-lid te worden. Informeer hiernaar bij de secretaris (secretaris@rvharder.nl).

Juniorleden

Nadat de instructie opgezet is, kunnen ook juniorleden (14 tot 19 jaar) lid worden. Dat zal hopelijk kunnen vanaf voorjaar 2024.

Heb je belangstelling om juniorlid te worden, kijk dan af en toe op deze site naar de vorderingen. Of beter nog, stuur ons even een berichtje via het contactformulier, dan krijg je van tijd tot tijd nieuws over de vereniging en blijf je helemaal bij.

Ben je 19 jaar of ouder en lijkt het je leuk om te roeien maar zou je het eerst een keer willen proberen? Meld je dan aan via het contactformulier. Vermeld daarbij ‘belangstellend’. We sturen je dan informatie over de vereniging en je krijgt een seintje wanneer we proeflessen aanbieden.

Bestuur

voorzitter: Hans Kamphuis, voorzitter@rvharder.nl, 06 – 53 55 71 30
secretaris: Belia van den Berg, secretaris@rvharder.nl, 06 – 11 22 89 81
penningmeester: Agnes Kluifhooft, penningmeester@rvharder.nl, 06 – 38 06 10 17

Vertrouwenscontactpersoon

Terri van Ommen, vertrouwenscontactpersoon@rvharder.nl, 06 – 50 20 44 66