Coastal Roeivereniging HARDER

Coastal Roeivereniging HARDER richt zich, de naam zegt het al, op coastal roeien. Het water bij Harderwijk leent zich daar uitstekend voor: Wolderwijd en Veluwemeer zijn groot en breed, met vaak een behoorlijke golfslag. Precies waar coastal boten op gebouwd zijn! Lees hier meer over coastal roeien.

We hopen de vereniging op te richten in de tweede helft van juni 2021 en snel een stek te vinden in Harderwijk. We zijn daarover in gesprek met de gemeente.
Op dit moment zijn er ongeveer 60 belangstellenden, in leeftijd variërend van jong volwassen tot en met 80 jaar oud, met en zonder roei-ervaring. We zijn ook echt een vereniging voor mensen die kunnen roeien én mensen die willen gaan roeien. Een enthousiaste en gezellige club.

Inmiddels zijn we op kleine schaal begonnen met instructie aan volwassenen (19 jaar en ouder). Hoe makkelijk dat uitgebouwd kan worden, is afhankelijk van de corona-beperkingen en of we al een eigen locatie hebben.
Nadat de instructie opgezet is, kunnen ook juniorleden (14 tot 19 jaar) lid worden. Dat zal niet eerder zijn dan in het voorjaar van 2022. Heb je belangstelling om juniorlid te worden, kijk dan af en toe op deze site naar de vorderingen. Of meld je vast als belangstellend.

Lijkt het je leuk om te roeien? Wil je het eens proberen? RV HARDER biedt proeflessen aan. Hoe intensief dat kan, hangt ook af van de corona-beperkingen. Meld je aan via het contactformulier.
Vermeld daarbij ‘proefles’. De secretaris neemt contact met je op om door te spreken hoe ’t werkt en een afspraak voor je proefles te maken.