Goede vaart, Amalia!

  • door

Dit is niet een willekeurige foto van een coastal roeiboot. Nee, het is onze eigen eerste boot, bemand door HARDER-roeiers van het eerste uur! Na wekenlang schuren, poetsen, lakken en plamuren lag onze Amalia er stralend bij en was het wachten op een geschikt moment: een vrije dag met weinig wind en liefst geen regen. Afgelopen maandag, tweede Pinksterdag, was het zover. Onder het toeziend oog van Peter-Paul schreven René, Sandra, Belia, Berry en Michael geschiedenis door de eerste vaart van rv harder te maken. De plaats van de slag mocht vanwege covid-beperkingen niet worden gebruikt en zo werden het twee korte vaarten met ieder drie roeiers en één stuur. Maar dat is een onbeduidend detail. Waar het om gaat is dat we samen hebben geroeid. En  hoe! Want wat liep dat schip,  alsof we al jááren bij elkaar in de boot zitten! Geweldig, wat een ervaring, wat een sensatie! Als deze proefvaart representatief is voor de start van rv harder belooft dat nog heel veel moois! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *