RV HARDER opgericht!

  • door

Het is zover! We kunnen de afkorting ‘i.o.’ (‘in oprichting’) achter RV HARDER schrappen, want we zijn opgericht! Officieel, helemaal volgens het boekje. Afgelopen zaterdag, 19 juni, vond een bescheiden ceremonie plaats op het strand van het Walhalla strandpaviljoen. Onder het toeziend oog van het nieuwe bestuur werd de oprichtingsakte ondertekend door notaris mr. Erik de Jonge, waarna de Harderwijker wethouder sport, Marcel Companjen, ons vlaggenschip Amalia met vier roeiers van het eerste uur afduwde voor een symbolische start van de vereniging. Nu kunnen we echt aan de slag met nieuwe leden, boten en een mooie plek aan het water. Maar daarover meer nieuws in de komende weken. Bovendien verschijnt later deze week een extra editie van de HARDslag. Hier alvast een paar plaatjes van deze gedenkwaardige dag. Zet ‘m op, HARDER!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *