Meteen naar de inhoud

3000 zeemijlen roeien in 50 dagen?

Ken je de Talisker Whisky Atlantic Challenge? Dat betekent meer dan 3000 zeemijlen roeien van La Gomera (Canarische Eilanden) naar Antigua in de Caribische Zee. Afgelopen winter deden voor ’t eerst Nederlandse teams mee. In juni vroeg een team van drie stoere vrouwen of ze bij ons mogen komen roeien als ze werkelijk besluiten over ruim twee jaar te gaan starten. Dat is nog niet zeker. Maar hoe kan je je beter voorbereiden dan in coastal boten? Bovendien komen twee van de drie uit Harderwijk. Wij zijn blij met de plannen van deze sportieve en fanatieke roeiers! In een volgende HARDslag lees je misschien meer over hun plannen.

GB-Team-RowfortheOcean-TaliskerAtlanticChallenge.jpg
foto: www.waste360.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *