Ons nieuwe logo

  • door

Als roeier wil je op het water goed zichtbaar zijn. Dat heeft in de eerste plaats te maken met veiligheid. Maar het is ook belangrijk dat we ons als RV Harder onderscheiden. Bij wedstrijden en bij toertochten over het Wolderwijd, de Waddenzee of waar dan ook. Een logo staat voor een eigen identiteit en herkenbaarheid.

Marcel van den Broek van Oak Studios heeft ons logo en de bijbehorende letters ontworpen. Het wordt gevormd door vier lijnen. De basis van het ontwerp is een gestileerde roeiboot, van boven gezien (de verticale lijn). De kruisende lijnen staan voor de riemen die de roeibeweging maken.  Het achthoekje is dan de roeier. De kleuren oranje en blauw zijn mooi contrasterend en staan voor veiligheid en water. Maar je kan er ook een mooie avondlucht in zien die in het water wordt weerspiegeld.

En, misschien wel het belangrijkste, de KNRB heeft het ontwerp goedgekeurd. Dat betekent dat we op korte termijn onze eigen roeikleding gaan laten maken en ook dat we de bladen van de riemen gaan voorzien van onze eigen herkenbare stijl. Het wordt steeds mooier op het water!

Wedstrijdtenue RV Harder. De avondlucht wordt in het water weerspiegeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *