Een nieuw jaar en een nieuwe voorzitter

  • door

We zijn het nieuwe jaar goed begonnen. Tijdens een druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst in het gastvrije clubhuis van Kanovereniging Dolfijnen hebben we aangenaam en nuttig gecombineerd. Aangenaam waren de gezellige sfeer, de lekkere hapjes en drankjes en maar liefst drie goedgevulde pannen met soep. Nuttig was het feit dat we onze nieuwe outfit konden passen. Nu iedereen weet wat zijn of haar maten (ook alweer) zijn, kunnen we deze week onze mooie nieuwe roeipakjes, leggings, shirts en turtles bestellen.

Oud en nieuw bij RV Harder

Tijdens de aansluitende Buitengewone Algemene Ledenvergadering vond een bestuurswissel plaats. Hans Kamphuis is vanaf nu onze voorzitter. Als blijk van waardering gaf hij zijn voorganger Leonard van Duijn een bijzonder geschenk: een blad met het nieuwe logo van RV Harder. Een mooi voorproefje van hoe kleurrijk onze vloot er weldra zal uitzien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *